18 januari 2019 – ‘t Speelcamp als goede doel bij Jan Linders

Na een eerste sponsoring van Jan Linders Ewijk tijdens de opening van de speeltuin zijn wij nu zelfs het goede doel voor 2019! Dit jaar wordt een aantal activiteiten georganiseerd door de stichting. We willen Jan Linders enorm bedanken dat de speeltuin het goede doel voor 2019 is geworden!

Zie ook het stukje tekst hieronder:

Ons goede doel voor 2019, Stichting ‘t Speelcamp.

Afgelopen jaar hebben we met een viertal bewoners uit Ewijk (Gildcamp, Schevecamp, Campsebaan) een stichting opgericht. In samenwerking met de gemeente Beuningen hebben we een prachtige speeltuin met de naam ‘t Speelcamp weten te realiseren. Zaterdag 13 oktober 2018 is ‘t Speelcamp onder toeziend oog van tal van enthousiaste kinderen geopend door wethouder Piet de Klein. 

Wij en vooral de kinderen zijn heel blij dat we met de gemeente de speeltuin hebben kunnen realiseren, de speeltuin wordt volop gebruikt! De speeltuin kon echter alleen worden gerealiseerd indien wij bewoners het beheer en onderhoud op ons zouden nemen.

Daarnaast bestaat er de wens beplanting aan te brengen, bankjes te plaatsen en eventueel nog extra speeltoestellen te realiseren. Daarvoor is geld nodig en we zijn dan ook ontzettend blij dat het Jan Linders Fonds ‘t Speelcamp heeft gekozen als ‘het goede doel van 2019’! Om dat kracht bij te zetten worden er komend jaar enkele activiteiten georganiseerd.

Te beginnen met het de verkoop van heerlijke poffertjes en warme chocolademelk op zaterdag 2 februari! Komt allen en steun de speeltuinstichting voor weer een mooi, leuk en kindvriendelijk stukje Ewijk!!

1 Reactie

  1. Peter

    Beste Stichting,

    Jullie hebben een mooi doel en super dat je daarvoor ondersteund wordt door Jan Linders. Ik wens jullie veel succes met de activiteiten. Met elkaar behaal je dan een geweldig resultaat.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *